Întrebări frecvente

Cine poate posta un anunț?

Acceptăm doar femei și transsexuali peste 18 ani (21 de ani în unele țări). Anunțurile pentru bărbați nu sunt acceptate.

Anunțurile sunt gratuite sau trebuie să plătesc?

Postarea de reclame pe site-ul nostru este total gratuită.

Cum mă pot înregistra?

Puteți înregistra un cont făcând clic pe butonul „Înregistrare” din antet sau înregistrați automat un cont atunci când publicați primul dvs. anunț. În ultimul caz, veți primi prin e-mail datele de autentificare.

Înregistrarea este obligatorie?

Da. Fiind un site web destinat adulților, trebuie să controlăm cine este publicat. În acest fel, prevenim publicitatea minorilor și prevenim fraudele de la reclame false.

Cum să-mi validez fotografiile?

Pentru ca vizitatorii să știe că fotografiile dvs. sunt reale, aveți nevoie de validare de către echipa administrativă. Prin urmare, trebuie să mergeți în zona personală și să începeți procesul de validare, făcând clic pe butonul „Fotografii reale”.

Cum să adaug link-ul site-ului meu web?

Mai întâi trebuie să adăugați link-ul nostru pe site-ul dvs. web. Poate fi un link text sau un banner. Pentru mai multe informații, vizitați pagina Banners.

Cum pot să-mi țin anunțul în pozițiile de top?

Puteți trimite anunțul în pozițiile de top gratuit, la fiecare 6 ore. Intrați în zona personală și faceți clic pe butonul „Reînnoire”. Dacă doriți să fiți mereu în primele poziții, trebuie să faceți anunțul VIP.

Unde apare exact anunțul meu VIP?

Anunțul dvs. VIP va fi întotdeauna în primele poziții ale:

  1. • Pagina principală
  2. • Categoria dvs.
  3. • Orașul dvs.
  4. • Aproape de orașul dvs. pe o rază de 100 km

Cum pot dezactiva temporar anunțul meu?

Dacă, din orice motiv, trebuie să dezactivați temporar anunțul, astfel încât nimeni să nu îl vadă, intrați în zona personală și faceți clic pe butonul „Offline”. Când trebuie să o republicați, accesați „Anunțurile arhivate”.

Cum pot elimina un anunț?

Pentru a șterge un anunț, trebuie să intrați în zona personală și să faceți clic pe butonul „Șterge”.

Cum îmi pot șterge contul?

Dacă trebuie să vă ștergeți contul, trebuie să introduceți zona personală în care se află „Șterge contul”. Remeber: după ce contul a fost șters, nu vor rămâne date pe serverul nostru. Ștergerea contului va elimina toate anunțurile aferente.

Cât durează pentru a activa anunțul meu?

Dacă anunțul dvs. este în curs de aprobare, ar trebui să așteptați. În general, durează între 30 de minute și 8 ore, de aceea cerem să avem răbdare.

Cât durează pentru validarea fotografiilor mele reale?

În general, durează între 30 de minute și 8 ore, de aceea cerem să avem răbdare. Vei primi un e-mail cu decizia echipei administrative cu privire la validarea fotografiilor tale.

De ce a fost eliminată anunțul meu?

Anunțul dvs. a fost eliminat deoarece nu corespunde standardelor noastre. Poate fi pentru că aveți deja o reclamă similară și, prin urmare, nu acceptăm anunțuri duplicate sau poate fi pentru că sunteți bărbat și acceptăm doar reclame de la femei și transexuali. De asemenea, eliminăm toate reclamele care utilizează proxy pentru a ascunde IP-ul.

De ce mi-a fost șters contul?

Contul dvs. poate fi șters din diverse motive. Dacă bănuim că are legătură cu un minor sau încercați să faceți fraude altor utilizatori. De asemenea, putem șterge conturile utilizatorilor care abuzează de sistem. Pentru mai multe informații, citiți pagina Termeni și condiții.

Dacă aveți îndoieli sau întrebări, vă rugăm să ne contactați la info@escortsbabes.com