Kami tidak mempunyai pengetahuan langsung tentang pengguna kami, kami juga tidak mengawal aktiviti profesional mereka. Jangan hantar wang terlebih dahulu kepada orang yang anda tidak kenali. Sentiasa berhati-hati dalam interaksi dalam talian dan sahkan maklumat sebelum terlibat dalam transaksi. Lihat kurang
1 DAY ONLY!!!
Full Hour/Incall; 200
VIP(GFE): 300
Out Call to Upscale Hotel: 400-500
Hello Gentlemeen, My name is Melanie Vega. Im so happy you stopped by my page, MY PICTURES ARE 100% RECENT AND ACCURATE!!
I am very Femenine(NO HORMONES). I considere Myself an ideal choice, and my personality is sweet, bubbly, vibrant, and easy going. So you will find your self immediately confortable.
I'm a perfect blonde mix with beautiful features and perfect body ALL NATURAL.
I'm known for my exotic physical features and lovely personality.
I am available ONLY for a SMALL CIRCLE of affluent and discerning gentlemen, who seek a unique sensual experience with a genuine connection.
Please be respecful when contacting me!!!
TAMBIEN HABLO ESPANOL!!!
Melanie Vega
Berdaftar pada 23 Jun 2020Hubungi sekarang untuk berhubung secara langsung dan peribadi dengan penerbit untuk pengalaman eksklusif dan diperibadikan.
PERJANJIAN_
Dengan mengklik "Masukkan", anda mengesahkan bahawa anda mencapai umur undang-undang 21 atau lebih tua, bertanggungjawab sepenuhnya atas tindakan anda, bersetuju dengan penggunaan kuki, dan bersetuju menerima Terma dan Syarat kami.
Etika Digital GDPR Amanah & Keselamatan