Kami tidak mempunyai pengetahuan langsung tentang pengguna kami, kami juga tidak mengawal aktiviti profesional mereka. Jangan hantar wang terlebih dahulu kepada orang yang anda tidak kenali. Sentiasa berhati-hati dalam interaksi dalam talian dan sahkan maklumat sebelum terlibat dalam transaksi. Lihat kurang
Hello my name is Asia.
I'm a 20 Year old exotic mix of Native Indian, and Puerto Rican A beautiful combination of sugar n spice! (so they say) 5'5120.36C
While you can only see my photos, You'll quickly discover that my facial features are my most beautiful attributes. Not only am I sure to be the goddess of your dreams but I am full of class and your idea of a overall AMAZING time. I'm the true definition of discreet and your girl next door.
Available for both Incall and outcall.
Please be sweet & Discreet when calling.
Thank you & dont forget to smile :)
Asiaa
Berdaftar pada 21 Jun 2020Hubungi sekarang untuk berhubung secara langsung dan peribadi dengan penerbit untuk pengalaman eksklusif dan diperibadikan.
PERJANJIAN_
Dengan mengklik "Masukkan", anda mengesahkan bahawa anda mencapai umur undang-undang 21 atau lebih tua, bertanggungjawab sepenuhnya atas tindakan anda, bersetuju dengan penggunaan kuki, dan bersetuju menerima Terma dan Syarat kami.
Etika Digital GDPR Amanah & Keselamatan